PETAK U DRUŠTVENOM CENTRU BIBINJE, 21 SAT; NAPETI AKCIJSKI TRILER REDATELJA ROBERTA RODRIGUEZA S BENOM AFFLECKOM U GLAVNOJ ULOZI.

HIPNOTIZIRAN| PETAK, 02.06. | 21 SAT

OVDJE REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO

Napeti triler s Benom Affleckom u glavnoj ulozi!

Originalni naslov:             Hypnotic

U kinu od:           01.06.2023

Dužina filma:      92 minuta(e)

Država/Godina: USA/2023

Žanr:      akcija, misterija, triler

Glumci: Ben Affleck, Alice Braga, JD Pardo, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, Jackie Earle Haley

Redatelj:              Robert Rodriguez

SADRŽAJ FILMA:

Napeti akcijski triler redatelja Roberta Rodrigueza koji je film opisao kao „Hitchcockov triler na steroidima“  s Benom Affleckom u glavnoj ulozi.

Priča prati policijskog detektiva Dannyja Rourkea koji traži svoju nestalu kćer Minnie. Potraga će ga dovesti do saznanja da je njezin nestanak povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac s hipnotičkim moćima (William Fichtner). U namjeri da pronađe svoju nestalu kćer, Rourke sve više tone u nepoznato dok istražuje niz pljački banaka koje mijenjaju stvarnost, i koje će na kraju dovesti u pitanje najosnovnije pretpostavke o svemu i svima koji čine njegov svijet. Uz pomoć Diane Cruz (Alice Braga), nevjerojatno nadarene vidovnjakinje, traži tajanstvenog čovjeka za kojeg vjeruje da drži ključ pronalaska nestale djevojke.

 

VIDEO NAJAVA FILMA:

 

OBAVEZAN POTPIS na potpisnu listu EU projekta ˝Društveni centar Bibinje˝ i predočenje osobne iskaznice za osobe starije od 18 godina. Maloljetne osobe mogu prisustvovati projekciji jedino uz pratnju roditelja ili skrbnika. Rezervacija mjesta vrijedi do 21 sat, stoga vas molimo dođite na vrijeme, da ne ometamo druge u gledanju filma.

Službeni glasnik