OBAVIJEST; DO DALJNJEGA SE OGRANIČAVAJU NEPOSREDNI KONTAKTI U RADU SA STRANKAMA SLUŽBENIKA JEDINSTVENOG UPRAVNOG ODJELA OPĆINE BIBINJE

Zgrada Općine

 

Općina Bibinje kao odgovorna javna uprava, želi smanjiti rizik širenja zaraze virusom COVID-19 na području Općine Bibinje, a sve po preporuci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Predsjednika Vlade RH od dana 13. Ožujka 2020. Godine.

Iz tog razloga, DO DALJNJEGA SE OGRANIČAVAJU NEPOSREDNI KONTAKTI U RADU SA STRANKAMA SLUŽBENIKA JEDINSTVENOG UPRAVNOG ODJELA OPĆINE BIBINJE,

Tijekom trajanja ovoga ograničenja preporučuje se kontakt sa strankama u uredovno vrijeme Jedinstvenog upravnog odjela Općine Bibinje putem pošte, telefona ili elektroničke pošte.

Terenski izvidi, nadzori i provedba pojedinih poslova iz djelokruga Zakona o komunalnom gospodarstvu, kao i drugih propisa i djelatnosti, a u provedbi kojih je nužan neposredan kontakt i okupljanje više subjekata odgađaju se do daljnjega.

Preporučuje se građanima da izbjegavaju sva okupljanja bilo koje vrste do daljnjega.

 

UPOZORAVAJU SE SVI SUBJEKTI NA PODRUČJU OPĆINE BIBINJE

DA SU U OBVEZI NAJSTROŽE SE PRIDRŽAVATI SVIH PROPISANIH HIGIJENSKIH STANDARDA I OBAVEZA KOJE PROIZLAZE IZ PREPORUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE I HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO!!

 odluka o obustavi prijema strankama u Općini Bibinje
ODLUKA NAČELNIKA O PRIVREMENOM PRESTANKU RADA VRTIĆA POTPISANA

Službeni glasnik