NAŠ VRTIĆ NA NOVOJ ADRESI, ONOJ INTERNETSKOJ! NAŠ ONLINE VRTIĆ PREPUN JE ZABAVNOG I EDUKATIVNOG SADRŽAJA!

VRTIĆ EU

Naš online vrtić osmišljen je s ciljem nastavka rada i druženja s djecom korisnicima smjenskog rada Dječjeg vrtića Leptirići Bibinje. U osmišljavanju online programa, radionica, zadataka sudjeluje stručni tim vrtića koji svakodnevno za djecu i roditelje priprema različite edukativne i zabavne sadržaje.

Sadržaju mogu pristupiti samo roditelji čija djeca pohađaju Dječji vrtić Leptirići koji su već dobili svoje lozinke za pristup. Lozinku nije dozvoljeno dijeliti onima čija djeca ne polaze Dječji vrtić Leptirići Bibinje.

 – Ideja je došla gledajući HRT-ovu školu na trećem. Realizacija nije bila jednostavna jer nismo mi ni Carnet, ni HRT, no uz dobru volju naših djelatnika sve je brzo realizirano, rekao bih i to na jako visokom nivou. Djeca i roditelji imaju priliku svaki dan uključiti svoje multimedijalne uređaje i na našoj stranici vrticonline.com uključit se u rad. Korištenje multimedijalnih uređaja, poput tableta, laptopa i projektora nije ništa novo za naše korisnike smjenskog rada jer od početka provedbe EU projekta ˝Druga smjena, ispunjenije djetinjstvo˝ naši mališani imaju priliku učiti kroz razne multimedijalne oblike. Iz tog razloga kreirali smo i interaktivne igrice koje naši korisnici mogu igrati od kuće i tako skratiti ove dane u izolaciji – rekao nam je voditelj projekta Šime Sikirić.

Dječji vrtić Leptirići na raspolaganju je djeci i roditeljima za sva pitanja, komentare i povratne informacije u vezi zadataka.  Ispred vrtića postavljene su ˝Čarobne kutije˝ u koje naše odgajateljice svaki dan pripreme zadatke za one koji nemaju mogućnost iste isprintati kod kuće. Isto tako u ˝Čarobnu kutiju 2˝ roditelji mogu ostaviti radove svoje djece, kako bi ih tete pregledale, pohvalile i objavile uživo u videu. Molimo roditelje ukoliko dolaze po radne listove, da se pridržavaju svih uputa HZJZ i Nacionalnog stožera civilne zaštite RH kako bi se u potpunosti poštovale mjere socijalnog distanciranja i ne zadržavanja na javnim prostorima.

Vjerujemo kako će vam ovi dani u karanteni i izolaciji biti puno lakši. Pratite nas od ponedjeljka do petka od 10 sati. Na adresi vrticonline.com ili jednostavno na bibinje.hr pod  vrtić online!

Službeni glasnik