STOŽER CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE BIBINJE ; PROPUSNICE KORISTITE RACIONALNO, NIJE VRIJEME ZA ŠETANJE PO TRGOVINAMA!

covid 19

Stožer civilne zaštite Općine Bibinje uputio je molbu mještanima Općine Bibinje. 

Mole se mještani da sukladno uputi Stožera civilne zaštite propusnice koriste racionalno, odnosno samo u opravdanim slučajevima kao što je odlazak liječniku, na posao ili skrb za bolesne jer one služe za ograničavanje kretanja kako bi se što efikasnije suzbila pandemija virusa COVID – 19.
Apeliramo na vas da mislite na sebe i druge!
Ovo nije situacija za šetanje po trgovinama i propusnice ne služe toj svrsi! Sve namirnice koje su dostatne za život mogu se nabaviti u trgovinama na području Općine Bibinje.
Jučerašnje i današnje ponašanje nekolicine mještana je nedopustivo i više se neće tolerirati.  Djelatnici Općine Bibinje koji izdaju propusnice moraju poštovati upute i pravila koja su na snazi.
Molimo da imate to na umu i prestanite vrijeđati i napadati ljude koji u ovoj, za svih teškoj situaciji, pokušavaju maksimalno raditi za dobrobit svih nas.
I dalje smo na raspolaganju svima onima kojima je naša pomoć potrebna.
Čuvajte se i ostanite doma.
Načelnik Stožera civilne zaštite Općine Bibinje
Šime Sekula

Dodajmo ovome kako mještani zahtjev mogu preuzeti na našim stranicama ovdje. Napominjemo, za one koji nemaju e mail adresu pripremljen je i poseban sustav fizičkog prihvata zahtjeva i izdavanja propusnica, ali kako se prema preporukama nacionalnog stožera mole mještani da se svi zahtjevi šalju putem elektroničke pošte, kako bi se u potpunosti poštovale mjere socijalnog distanciranja i ne zadržavanja na javnim prostorima.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja možete se obratiti načelniku Stožera civilne zaštite Općine Bibinje Šimi Sekuli na broj 099 350 56 06 .

 

Službeni glasnik