OPĆINA BIBINJE IZ EUROPSKOG FONDA DOBILA PREKO DVA MILIJUNA KUNA

OPĆINA BIBINJE IZ EUROPSKOG FONDA DOBILA PREKO DVA MILIJUNA KUNA

Pozivamo Vas na predstavljanje projekta Općine Bibinje pod nazivom ˝Druga smjena – ispunjenije djetinjstvo˝. Riječ je o projektu financiranom preko poziva „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ Europskog socijalnog fonda, u iznosu od 2.292.062,66 kuna.

Cilj projekta je usklađivanje obiteljskog i poslovnog života obitelji s djecom rane i predškolske dobi kroz unaprjeđenje usluga i produljenje radnog vremena vrtića, jačanje kapaciteta odgojitelja i stručnih suradnika te daljnji razvoj postojećih i uvođenje novih programa u sustavu predškolskog odgoja. Dječji vrtić Leptirići tako će sada raditi sve do 20 sati.

Očekivani rezultat ovog poziva je bolja usklađenost radnog vremena dječjih vrtića s potrebama roditelja, uz podizanje razine kvalitete usluga u predškolskom odgoju na korist djece, obitelji, ali i čitave zajednice.

Ukupna vrijednost projekta „ Druga smjena – ispunjenije djetinjstvo  “ iznosi 2.292.062,66 kuna (100% financiranje). Projekt će provoditi Općina Bibinje i partner Dječji vrtić Leptirići kojem je Općina i osnivač.

Predstavljanje projekta održat će se u petak, 19. listopada u 18 sati, u zgradi Dječjeg vrtića Leptirići, Ulica Taline, pored Sportskog centra ˝Crljenica˝.

Službeni glasnik