MEMORIJALNI TURNIR U ODBOJCI NA PIJESKU U SJEĆANJE NA TOMISLAVA SIKIRIĆA SIKU

MEMORIJALNI TURNIR U ODBOJCI NA PIJESKU U SJEĆANJE NA TOMISLAVA SIKIRIĆA SIKU

Proteklog vikenda održan je deveti memorijalni turnir u odbojci na pijesku u sjećanje na prerano preminulog Tomislava Sikirića Siku. Na ovogodišnjem izdanju turnira u organizaciji Kluba odbojke na pijesku Bibinje, sudjelovalo je deset ekipa, igralo se 3 na 3.

– Ove godine odlučili smo malo izmijeniti sustav natjecanja tako da nismo prijavljivali ekipe, već igrače pojedince. Imenovali smo kapetane koji su izvlačili imena svojih suigrača kako bi utakmice dobile na atraktivnosti. Željeli smo dobiti ravnopravnost između ekipa, tako da nemamo ni jednu prejaku ni preslabu ekipu, već da svi budu podjednaki. Sudeći po reakcijama publike čini mi se da smo u tome i uspjeli – rekao nam je tajnik Kluba odbojke na pijesku Bibinje, Tomislav Šimunić.

Ove godine Klub je odlučio počastiti sve igrače i goste besplatnom gradeladom, tako su svi prisutni mogli uživati u besplatnim srdelama i mesu s roštilja, koji su pripremili članovi i prijatelji Kluba.

 

– Hvala sponzorima i Općini što su nam priskočili u pomoć i velika hvala našim volonterima koji su sve to spremali. Turnir je rekreativnog karaktera i zapravo želja nam je da se svi lijepo družimo i prisjetimo našeg velikog prijatelja, Tomislava Sikirića Sike, koji je dugo godina igrao odbojku za naš klub u Bibinjama, a bio je i aktivan na svim našim turnirima u odbojci na pijesku – zaključio je Šimunić.

Zanimljivost je kako su na turniru igrali i osvojili prvo mjesto dva brata, Šime i Lovre Kandić. Kapetan Marin Šimunić iz ˝šešira˝ izvukao ih je slučajno, no pokazalo se kao dobitna kombinacija jer braća svakodnevno igraju odbojku na pijesku. Vici Fuzulu,bivšem bibinjskom odbojkašu i treneru na terenu pridružio se i sin Vlad. Vice je zaigrao prvi puta nakon osam godina i došao do finala. Ovaj najaktivniji Klub odbojke na pijesku naše Županije, već najavljuje i turnir ˝Hvala branitelji˝ koji će se održati 4. kolovoza, na plaži Punta u Bibinjama.

Na turniru su sudjelovali:

PUŠTI DAJ: Domagoj Lisica, Frane Marin i Stipe Sikirić

PAŠTAŠUTA: Tomislav Fuzul, Tina Vidaković, Mate Sikirić GEMIŠT: Josip Šimunić, Ivan Lisica, Roko Delija

JOOMBOOS: David Bugarija, Petar Zebić, Lucija Vidaković

MANESTRA: Ante Colić, Danijel Sekula, Karlo Bugarija

3 LITRE TOČENOG: Ante Šimunić, Nikolina Pavlović, Roko Lisica

ĆUFIGANI KUMIDOR: Roko Režan, Karlo Šimunić, David Lisica

CALL OF DUTY: Vice Fuzul, Vlad Fuzul, Oliver Grgić, Šime Sikirić

LIPAUSKA: Lucijan Peleško, Iva Milanović, Marko Tukoza

JUHA NIJE PREDJELO: Marin Šimunić, Lovre Kandić, Šime Kandić

Rezultati:

POLUFINALE : CALL OF DUTY (15:12) ĆUFIGANI KUMIDORI

             JUHA NIJE PREDJELO (15:10) PAŠTAŠUTA

ZA 3. MJESTO: ĆUFIGANI KUMIDORI (15:5) PAŠTAŠUTA

ZA 1. MJESTO: JUHA NIJE PREDJELO (21:13) CALL OF DUTY

Službeni glasnik