101. U HRVATSKOJ: OTVOREN NOVI SPAR SUPERMARKET U BIBINJAMA

101. U HRVATSKOJ: OTVOREN NOVI SPAR SUPERMARKET U BIBINJAMA

Na više od 600 kvadrata otvoren novi SPAR vrijedan 4 milijuna eura

Otvorenju je prisustvovao i načelnik općine Bibinje, gospodin Bruno Bugarija, koji je pozdravio svoje sugrađane a supermarketu i djelatnicima zaželio uspješno poslovanje.

Na izlazu iz Bibinja u smjeru Sukošana, na površini od više od 600  kvadratnih metara, otvoren je SPAR supermarket na adresi Jadranska cesta 160. Ovo je 101. trgovina koja posluje pod znakom SPAR-a, a u izgradnju i opremanje uloženo je cca 4 mil. €.

Otvaranjem ove filijale SPAR je zaposlio 28 novih djelatnika, a kupci su dobili novo prodajno mjesto koje će vrhunskom ponudom zasigurno zadovoljiti sve njihove potrebe. Supermarket se nalazi uz samu magistralu, s osiguranim parkiralištem i dobro riješenim skretačima s glavne ceste što će osigurati jednostavan i siguran prilaz supermarketu. S obzirom da se supermarket nalazi i u neposrednoj blizini marine, očekuje se veliki uspjeh ovog prodajnog mjesta.

Osim velike ponude svježeg asortimana, kupci će imati mogućnost kupiti proizvode „posebnih“ SPAR robnih marki, kao što su bio proizvodi Natur*pur, bezglutenski SPAR free from, vegetarijanski i veganski Veggie. Kako nas čeka dugo i toplo ljetu, odmah na otvaranju veliku pažnju kupaca je privukla rashladna komora u kojoj će se moći kupiti već rashlađena pića u većim količinama.

„Ovo je samo jedno u nizu otvorenja novih trgovina diljem Hrvatske, a  ovaj „101. Dalmatinac“ nije kraj širenja naše mreže trgovina u Dalmaciji“, istaknuo je predsjednik uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl.

Otvorenju je prisustvovao i načelnik općine Bibinje, gospodin Bugarija, koji je pozdravio svoje sugrađane a supermarketu i djelatnicima zaželio uspješno poslovanje.

Radno vrijeme novootvorenog SPAR supermarketa je od ponedjeljka do nedjelje od 7:00 do 22:00 sata.

Službeni glasnik